GPS koordináták: E 735758; N 099186

6726 Szeged, Lövölde u. 42.
Pénztár, információ: +36 62 544 108
E-mail: 
fuveszkert@szte.hu

Föld Napja – Családi nap

Föld Napja - Családi nap

Oszd meg a bejegyzést

A Szegedi Tudományegyetem Füvészkertje április 20-án szombaton, tartja a Föld Napjához kapcsolódó családi napját.

Ezen a napon a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft.-vel és a Szegedi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.-vel közösen várjuk a látogatókat.

A családokat egy pecsétgyűjtéssel egybekötött játékos túrára hívjuk, amelyben partnereink a Mondolo Egyesület, a Szegedi Vízmű Zrt., a Csemete Egyesület, a Komposztfutár, és a TEBE Csomagolásmentes Bolt.

Az állomásokon mindenki kipróbálhatja ügyességét a hulladékgyűjtési és hasznosítási valamint természetvédelmi feladatokban, a gyerekek különböző öko-játékokkal játszhatnak. Ezen a napon kicsik és nagyok játékosan tanulhatják meg, hogyan válhatnak aktív környezettudatos emberekké. A menetlevelet érvényesítők között a Füvészkert ajándékcsomagjait sorsoljuk ki. A Füvészkert 9.00-18.00 óráig tart nyitva, a pecséteket 10.00-16.00 között lehet gyűjteni.

Kézműves kiállítókat, növény árusokat, gasztro termékeket forgalmazókat is megtalálhatnak a rendezvényen. Célunk, hogy a környezetvédelemmel, fenntarthatósággal, újrahasznosítással kapcsolatos termékeket is megismertessük a látogatókkal.

14.00 órakor a Habakuk Zenekar Óvjuk meg a Földet! című zenés gyermekműsorán vehetnek részt az érdeklődők.

Hírlevél megrendelése

Értesüljön elsőként programjainkról

* indicates required

Intuit Mailchimp

További cikkeink

Megszakítás