GPS koordináták: E 735758; N 099186

6726 Szeged, Lövölde u. 42.
Pénztár, információ: +36 30 554 9650
E-mail: 
fuveszkert@szte.hu

Legyen az SZTE Füvészkert önkéntese!

Oszd meg a bejegyzést

A Szegedi Tudományegyetem Füvészkertjében tartandó rendezvények lebonyolításához keresünk lelkes önkénteseket, akik a több mint 100 éves Füvészkertben, csodaszép környezetben vállalhatnak a rendezvényekhez kapcsolódó munkát. Ilyen önkéntes tevékenységek például a vendégek fogadása, látogatók irányítása, tájékoztatása, esetenként a forgalom irányítása, kézműves állomásokon való segítség, a programok előtti és az azokat követő pakolási és rendezési feladatok.
Szeretnénk egy állandó, hosszútávon is megbízható csapatot szervezni, akik előzetes felkészítést követően már jól ismerik a Füvészkertet, magabiztosan mozognak a területén, így hatékonyan képesek segíteni a rendezvények lebonyolításában.
Fontos, hogy az önkéntesek elfogadják a Füvészkert működési szabályzatát, ezt betartva végezzék munkájukat és ezt képviseljék a látogatók felé is.
A jelentkezést követően egy rövid, de több alkalomból álló felkészítést tartunk, majd ezután kezdhetik meg munkájukat az önkéntesek.
Ha a szabadidejét szeretné egy csodás környezetben, a friss levegőn tölteni, akkor várjuk jelentkezését önéletrajzzal és motivációs levéllel a sztary.erika@szte.hu címen 2024. február 12-ig.

Hírlevél megrendelése

Értesüljön elsőként programjainkról

* indicates required

Intuit Mailchimp

További cikkeink

Megszakítás