GPS koordináták: E 735758; N 099186

6726 Szeged, Lövölde u. 42.
Pénztár, információ: +36 30 554 9650
E-mail: 
fuveszkert@szte.hu

Őszi hangulatok

Őszi hangulatok

Oszd meg a bejegyzést

A Belvárosi Rajzkör egyik csoportja az Amatőr Csoport nevet viseli. Tagjai olyan felnőttek, akik munka után, szabadidejükben választották a kikapcsolódás, feltöltődés eszközéül a közös képzőművészeti alkotótevékenységet.

A Szegedi Füvészkert tematikus napjaihoz való csatlakozás reményeik szerint egy tartós együttműködés, együtt alkotás alapjait teremti meg. Nemcsak egy kiállítás helyszíneként, hanem inspiráló, ötletadó témaként tekintenek a kertre. Itt lehetőség van a természetre való ráhangolódásra, az elmélyülésre és a tanulmányrajzoktól a plein-air-ig széles teret kaphat az alkotói kedv.

Ennek a közös munkának az első lépése a most megvalósult kiállítás, ahol az alkotók a Füvészkert Tök Jó Nap című eseményéhez kapcsolódva válogatták össze a témához, és a közelgő őszi hangulathoz illő képeiket.

Kiállító művészek: Bíró Anna Éva, Bogdán Gáborné, Dobay Teréz, Karcagi Ildikó, Lajkó Istvánné, Libor László, Nacsa József, Nagy Edit, Nagy Judit Pálma, Selmeczky Gizella, Sinka Rita, Zsivkovits Rita.

Az ünnepélyes megnyitó október 12-én, csütörtökön, 16.30-kor lesz a Mediterrán üvegházban.

A kiállítást megnyitja Selmeczky Gizella, a csoport szakmai vezetője. Közreműködik: Csiszer Viola, a Szegedi Szimfonikus Zenekar fuvolaművésze.

A kiállítás megtekinthető október 31-ig a Füvészkert nyitva tartási idejében.

Hírlevél megrendelése

Értesüljön elsőként programjainkról

* indicates required

Intuit Mailchimp

További cikkeink

Megszakítás